Doar niste ganduri la miezul noptii

 Sunt cea mai puternica femeie pe care o cunosc pana acum,dar ca orice femeie, ca sa fiu asa am nevoie din când în când de cate un moment de slăbiciune. Acum am unul…

Ca femeie, sa reușești ceva măreț în viata, singura,pe cai rapide și ușoare, e foarte dificil dacă nu ești…curva. Dar totuși nu imposibil.

Acum ,după atât de mult timp, stau și ma gândesc oare cum ar fi fost dacă nu mi-aș fi lăsat marea iubire în urma, cum ar fi fost dacă-i dădeam o șansă de la început. Sa ma ierți!

Câteodată stau și ma privesc în oglinda și nu ma recunosc. A trecut atât de repede timpul încât nu am realizat ca sunt cu totul alta… nu a mai rămas nimic din mine. Am cunoscut o parte a lumii cu care nu aveam nici o legătură din punct de vedere intelectual ,dar am fost nevoita sa par ca și cum ne-am cunoaște de-o viata și atunci am învățat ce înseamnă actoria în viata reala și totodată am cunoscut oameni care sunt prea deștepti dar trebuie sa para prosti. Am făcut lucruri pe care nu credeam vreodată ca o sa le fac. Am fost “păcălită” de multe ori pana sa învăț ca dacă eu am demnitate nu înseamnă că toată lumea are.

Am cunoscut oameni săraci și oameni bogați care nu pot sa arate ca sunt bogați! Oameni minunați și oameni disperați și asa mai departe.

Am învățat ca singurul lucru care contează este detaliul și ca asta îl da de gol pe om,am învățat cat de mult spune despre el un lucru banal și totodată sa ghicesc o persoana în zece minute.

Mi-au spus ca banii costa mult, iar eu le-am arătat ca doar prostii plătesc un preț asa mare pentru ei.

E o lume nebuna,nebuna… Și ți se pare și mai nebuna când în adâncul tău ști ca nu faci deloc parte din ea.

Nu știu încotro ma îndrept,nu știu care e drumul, nu știu cu ce oameni îl împart și mai ales nu știu dacă drumul are vreo destinație,dar eu continui sa merg,oricum nu mai am nimic de pierdut.

Ce am văzut pana acum sunt conștienta ca e doar la un nivel minim dar nu mi-e frica de ce mai poate urma, viata e minunata și trebuie sa ști tot ce-i în spatele ei.

De întors ma pot întoarce oricând, doar ca nu vreau sa o fac,pentru asta sunt făcută și oricum nu mai am la cine,te-am lăsat în urmă iar tu ți-ai găsit alt drum și știu ca drumurile noastre nu se vor mai intersecta niciodată…

Și da,lumea asta te schimba total! Dacă acum câteva luni eram o fetita naiva și viata mea era simplă, acum nu mai am absolut nimic în comun cu ea…poate doar iubirea ce-o simt pentru el,dar și asta va dispărea încetul cu încetul… 1445892313157

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s