Am scris asta pur si simplu!

Peste tot vorbesc tabloidele despre un EL si–o EA. El, printul din povesti, fermecatorul cu privirea verde ce nu-ti poti lua ochii de la el, multimi de fete straduindu-se a se-nvarti in jurul lui,care mai de care. Si…ea, fata inocenta si frumoasa care are prea mult de unde alege dar asta nu valoreaza nimic atata timp cat nu l-a-ntalnit pe… EL,toti din jurul ei fiind doar niste…simpatici!

Si-ntr-un final, se intalnesc, simtindu-se mai impliniti ca niciodata. Totul pare un vis devenit realitate,de fapt nu pare, chiar este. Cate fete nu o invidiaza,  cate nu-si doresc sa fie in locul ei, cate priviri invidioase i se arunca cand o vad de mana cu el,cand o vad in dreapta lui in AMG,mergand in cele mai speciale locuri…impreuna.

Dar ce te faci cand printul din povesti apare prea tarziu? Ce te faci cand tu ai deja un rege in inima?  Printul e mic copil…

Te visam de cand aveam 7 ani si ma uitam impreuna cu mama la telenovele, te visam cand citeam in basme despre tine si ma-ntrebam unde esti oare si daca existi cu adevarat.  Unde ai fost tot timpul asta? Te-am cautat o vesnicie… dar ai aparut prea tarziu . Off,daca mi te dadea Doamne Doamne mai devreme nu ti-as mai fi dat drumul! Te-as fi venerat! Dar din pacate unele lucruri apar in viata noastra prea tarziu, din pacate si unii oameni la fel. Iarta-ma,te rog, iarta-ma… ai fost cel mai minunat om pe care l-am intalnit pana acum, ai fost un vis devenit realitate si sunt sigura ca si eu am fost pentru tine la fel. Dar se pare ca vine un moment in viata cand realizezi ca unele visuri se indeplinesc prea tarziu si nu te mai poti bucura in intregime de ele si crede-ma…nimic nu regret mai mult. Cand te-am intalnit,brusc toate basmele aveau un sens…si nu mai pareau basme!

Langa tine am trait cele mai de neimaginat clipe din viata mea. Poate au fost prea de neimaginat pentru mine…dar a fost perfect,prea perfect!

Ceea ce am trait noi doi impreuna a ramas in mintea mea si nimeni nu poate schimba.

Iarta-ma, printule, iarta-ma, dar regele mi-a luat totul…nu mai am nimic!received_969241119781759

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s