Ultima parte!

Priveam în jur și nu știam ce sa fac. Aveam în fata cel mai minunat om pe care l-am întâlnit vreodată si o data cu el decizia care îmi va schimba viața definitiv. Îl priveam și vedeam langa el un viitor la care întotdeauna am visat, dar nu lângă el… deși el e barbatul visurilor mele. În clipa în care m-a întrebat mi-au trecut prin minte toate momentele plăcute sau mai puțin plăcute alături de prima mea iubire. Sa las totul balta, sa spun nu și sa mă întorc în  trecut ,poate poate el totuși simte ceva pentru mine? Sau sa privesc înainte și sa mă bucur ca în sfârșit am ceea ce am visat de mica fiind?

Nu! I-am spus deja ca l-am iubit din totdeauna, dacă mă iubea făcea și cel mai mic efort sa-mi arate.

Cu ochii deja umeziți de emoție și fără sa mă mai gândesc la nimic, am spus “Da, vreau!”. M-a luat în brațe și fără sa ne dam seama am început amândoi sa vărsam câteva lacrimi de fericire.

– Mă faci cel mai fericit  barbat din istorie, Te iubesc!

– Și eu te iubesc, dar te rog ,putem sa nu spunem la nimeni pana nu vine mama acasă?  Vreau ca ea sa fie prima care afla și nu vreau sa afle prin internet.

– Normal,  orice vrei tu iubita mea!

M-a luat în brațe și m-a dus în cameră, a deschis minibarul și a luat o sticla de șampanie și am cinstit cea mai frumoasa zi din viața mea de pana acum.

– Sa mă scuzi ca nu am aranjat dormitorul cu petale de trandafiri și lumânări așa Cum meriți, dar nu eram sigur de ce răspuns îmi vei da și nu vroiam sa par caraghios, îmi spune el zâmbind de fericire.

– Stai liniștit, ai toată viața înainte sa te revansezi, hahaha.

Și pentru prima oară am făcut dragoste in adevăratul sens al cuvântului si am dormit toată noaptea in bratele lui. A fost cea mai frumoasa noapte de pana acum. Totul părea o fantezie la care eu nu mă asteptam sa se întâmple prea curând.

M-am trezit involuntar, mă uit la telefon și era trecut bine de miezul nopții, îl priveam Cum dormea imbratisandu-ma și mă simțeam cea mai împlinită femeie. Ies pe balcon sa mă bucur putin de priveliștea superba. Eram la o deosebita pensiune a unor prieteni din clisura dunarii ,situata la poalele munților, cu o priveliște mirifica.

FB_IMG_1439921138022

Reflectam la toată viața mea și mă gândeam oare ce ar spune tata acum, ce m-ar fi sfătuit el sa fac? Luasem oare decizia corecta?

Cert era ca ma simțeam de parcă nu mi-am luat adio îndeajuns de la cel la pe care l-am iubit. A fost prea scurt,i-am spus doar vreo 3 cuvinte iar asta nu era îndeajuns pentru mine. Trebuia sa îi spun  tot,sa mă simt liniștită ca nu au rămas cuvinte nerostite și ca pana la urma el e un om minunat și trebuie sa știe ăsta,  trebuie sa știe ca cineva chiar l-a iubit cu toată ființa ei… Mă uit la telefon și mă gândesc ce sa fac, sa îl sun? Parcă simțeam nevoia sa îi aud vocea și sa văd cum reacționează la ceea ce aveam sa îi spun. Dar nu,m-am gândit sa îi spun totul printr-un sms, astfel nu voi uita nimic. Și i-am scris : ” Sa știi ca dacă o sa auzi ceva despre mine sa nu te îndoiești vreodată ca te-am iubit. As fi dat orice sa întâlnesc din nou barbatul care ai fost la început. Și îmi pare rău dacă ti-am făcut vreodată vreun rău dar eu nu vroiam sa cred ca simt ceva pentru tine pentru ca eu nu credeam în iubire dar acum știu ca exista. Ai fost singurul care m-a făcut sa tremur… la propriu. Astea au fost ultimele cuvinte.  Îți doresc tot binele din lume lângă oricine ai fi, pe bune… Te iubesc! Și îmi pare rău…”

Pentru mine, sa-ți iei adio, este cel mai dureros lucru posibil,atat de dureros pentru ca oamenii atunci când pleacă din viața ta, pleacă cu o bucata din inima ta iar acea bucata nu va mai putea fi înlocuită niciodată ,acel gol în sufletul tău va rămâne mereu așa.  Cu inima împăcată și cu o lacrima curgând pe obraz ,fără sa-mi dau seama ,îmi trece prin gând : “Dar oare cum era dacă era cum trebuia sa fie?”

După ce l-am trimis am avut un imens sentiment de ușurare,  nu m-am mai simțit niciodată atât de ușurată.  Tot ceea ce m-am ferit sa îi spun dintotdeauna,tot ce m-am chinuit sa ascund atâta bucata de vreme,toată lupta mea interioara a luat sfârșit pentru ca într-un final i-am spus… și spre surprinderea mea, m-am simțit foarte bine, pentru ca știam… știam ca odată cu acel mesaj,totul s-a terminat și pentru prima oară simțeam ca s-a terminat definitiv…și îmi era bine.

Am pus telefonul pe silențios și l-am lăsat pe balcon, m-am întors în dormitor, mi-am dat jos halatul și m-am cuibărit în brațele celui mai minunat om le care l-am întâlnit. Si nu vroiam sa mai plec…

FB_IMG_1439920197818received_944461412259730FB_IMG_1439921080956received_944461282259743FB_IMG_1439921129058FB_IMG_1439921102453received_944461248926413FB_IMG_1439920963957received_944461228926415FB_IMG_1438819093111

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s